NYHETSARKIVET
31 okt 2019 13:51
Telenor Stream med ny integration på AppleTV
Telenor stoltserar med att vara först i Norden med att lansera en ny integration med AppleTV. Allt innehåll från Telenor Stream finns tillgängligt via en modernare upplevelse.

"Vi är glada över att vara först i Norden med att erbjuda denna smidiga lösning tillsammans med Apple inför den globala lanseringen av videotjänsten AppleTV+. Telenor är en av Sveriges största distributörer av tv-innehåll och vi vill erbjuda våra kunder det bästa innehållet på marknaden, samtidigt som vi gör det enkelt att hitta och ta del av det oavsett plattform. Tillsammans med Apple kan vi nu erbjuda en modern kundupplevelse som är både enkel och intuitiv", säger Leif Björklund, TV-chef på Telenor, om initiativet.

Med integrationen, som kräver uppdatering till tvOS 13.2, följer erbjudandet med paketet TV Stor och AppleTV 4K för 298 kr per månad.

"Vi märker att allt fler upplever en frustration över att man behöver ha många appar och abonnemang för att titta på det man vill. Vi ser också att samtidigt som det produceras mera innehåll av hög kvalitet än någonsin så finns det en tendens hos programbolagen att vilja begränsa kundernas frihet att välja sätt att konsumera. Därför stöder vi Apples ambition att samla allt innehåll på ett ställe och göra det enklare att se och söka efter ens favoriter oavsett vilken tjänst de finns på. Det är något jag tror våra kunder kommer uppskatta och är rätt riktning för branschen som helhet", säger Björklund.

TIPSA EN VÄN
Mathias Dahlström
redaktör TV-Nyheterna
EXAKT MEDIA
Johannesgränd 1
111 30 Stockholm
08-455 6770
info@exaktmedia.se
www.exaktmedia.se
Org. nr. 556733-3561