ARKIV
Logga in för att läsa de senaste nyheterna.
30 nov 2018
Fredagsintervjun: Åsa Edlund Jönsson, sportchef SVT
När vi ber Åsa Edlund Jönsson om att få göra en längre intervju med henne inleder vi med ett grattis. SVT Sport har precis fått utmärkelsen världens bästa sportkanal vid sportfilmfestivalen i Milano. Närmare bestämt: TV Sport Emotion Award – The Best TV Sport Channel in the World, detta i kategorin Sport Values of a TV Programme.
Visa dokumentet >
21 nov 2018
Villkor anmälan till nätverksträff
När du anmäler dig till nätverksträffen sparar vi information för att kunna informera dig. Dina uppgifter kan komma att användas i marknadsföring framöver, men du kan såklart när som helst be oss att radera dig från listorna.
Visa dokumentet >
5 okt 2018
Fredagsintervjun: Birgitta Wännström, producent och delägare Bigster
Birgitta Wännström, producenten bakom storsuccén Gåsmamman, har gjort avtryck i tv-industrin under många år. Men det är inte förrän nu hon helt hittat hem som producent. Tillsammans med tidigare Discovery-chefen Calle Jansson och skådespelerskan Alexandra Rapaport driver hon sedan en tid tillbaka produktionsbolaget Bigster, där Gåsmamman är en av titlarna.
Visa dokumentet >
23 mar 2018
Fredagsintervjun: Jonas Hasselberg, TeliaCompany
I dagens fredagsintervju med Jonas Hasselberg får vi höra om Telias tv-strategi, om tiden på Microsoft, de tuffa åren på Nokia och tidiga karriären med att plocka tomglas. Men vi inleder på Ericsson där nuvarande karriär tog sin början.
Visa dokumentet >
2 mar 2018
Fredagsintervjun Catarina Lundbäck
När Catarina Lundbäck var tolv år hade hon redan bestämt var hon skulle jobba när hon blev vuxen: på Efterlyst. Nu har hon den tiden bakom sig, har startat eget produktionsbolag, Alaska, och skriver dessutom kriminalkrönikor i Expressen.
Visa dokumentet >
19 jan 2018
Fredagsintervjun: Eva Hamilton
I över 40 år har hon arbetat inom svenska medier. Från början som journalist på bland annat Svenska Dagbladet och Aftonbladet, sedan som reporter och korrespondent hos SVT innan hon 2006 tog över som vd för public service-organet, en position hon satt på i åtta år. Och förra våren tog hon över efter Björn Rosengren som ordförande för Film&TV-Producenterna. Ett minst sagt spännande yrkesliv som inte alls är över ännu. Veckans fredagsintervju gör vi med Eva Hamilton.
Visa dokumentet >
10 feb 2016
Fredagsintervjun: Johanna Berlinde, TeliaSonera
27 mar 2015
TV-Nyheterna Analys, pdf-tidning, januari - mars 2015
12 feb 2015
Nya Discovery-loggan
Här är Discovery Networks Swedens nya logga
Visa dokumentet >
4 dec 2014
TV-Nyheterna Analys, pdf-tidning, november-december 2014
16 okt 2014
TV-Nyheterna Analys, pdf-tidning, september-oktober 2014
TIPSA EN VÄN
Mathias Dahlström
redaktör TV-Nyheterna
EXAKT MEDIA
Johannesgränd 1
111 30 Stockholm
08-455 6770
info@exaktmedia.se
www.exaktmedia.se
Org. nr. 556733-3561