TV-Nyheterna - affärsnyhetsbrevet för dig som arbetar med distribution av rörlig bild

TV-Nyheterna är nyhetsbrevet för dig som vill ha järnkoll på din bransch.

Varje vardagseftermiddag skickar vi dagens viktigaste nyheter till dig i ett e-postat nyhetsbrev. Det kan vara allt ifrån affärsnyheter om bolagen i branschen, utredningar, myndighetsbeslut, bevakning av EU-frågor som rör tv-marknaden, företagsförvärv, vilka personer som byter jobb till större programlanseringar – och mycket mera!

Vi ligger ofta steget före i nyhetsrapportering och analys av viktiga händelser. Alla artiklar som publicerats i nyhetsbrevet finns också i det sökbara textarkivet, där prenumeranter fritt kan söka bland tusentals texter som publicerats i nyhetsbrevet.

Något våra läsare uppskattar är också vår dokumentservice, där vi skickar dokument som kan vara svåra att få tag i på annat håll. Det kan röra sig om ansökningar, domar, prospekt med mera.

Sedan en tid tillbaka har vi också infört Fredagsintervjun, där vi publicerar en längre intervju med en tongivande person i tv-branschen.

Genom att läsa nyhetsbrevet får du snabb och korrekt information om din bransch och kan vara säker på att aldrig missa viktiga nyheter som påverkar dig!

Mötesplatser

Vi arrangerar heldagsseminariet TV-Dagen, där vi samlar de mest inflytelserika och aktuella aktörerna för att debattera, presentera spännande projekt och titta in i framtiden för rörlig bild.

De senaste åren anordnar vi även kostnadsfria nätverksträffar tillsammans med Mannheimer Swartling. Dessa är väldigt uppskattade och välbesökta! Vi har också startat & Broadcasters tillsammans med June – informella träffar där en eller flera tongivande personer spanar om olika ämnen.

Skicka ett mejl till oss på admin@tv-nyheterna.se om du vill få inbjudningar till kommande arrangemang.

Prova TV-Nyheterna gratis

Prova gratis - starta din provprenumeration här!

Nätverksträffen

Anmäl dig till Nätverksträffen den xx/XX här!