NYHETSARKIVET
16 mar 2022 14:18
Datum satt för lanseringen av Pluto TV i Sverige

Paramount Nordics meddelar idag att datum är satt för introduktionen av Pluto TV i Sverige. 18 maj är det dags för svenska tittare att få tillgång till över 70 kanaler i denna Fast/avod-tjänst. Pluto TV är gratis och kräver ingen registrering.

"Pluto TV kommer nu till Norden med ett exklusivt erbjudande. För första gången kombinerar vi strömmad linjär tv, som redan trollbundit amerikanska och europeiska konsumenter, med en ny utökad on-demand-sektion som drivs av Viafree för att erbjuda det bästa av internationellt och lokalt innehåll i en och samma tjänst. Jag är övertygad om att Pluto TV kommer att väcka uppmärksamhet på de nordiska marknaderna och snabbt bli en ny destination för fans av kurerat innehåll såväl som för kunder och partners som är intresserade av att investera i en ny och unik streamingtjänst", säger Olivier Jollet, General Manager och Senior Vice President, på Pluto TV International.

Nent Group kommer att agera annonsförsäljningspartner till Pluto TV, samt driva en utökad gratissektion under Pluto TV med Viafree-innehåll.

"Vi ser fram emot Pluto TV:s nordiska lansering den 18 maj. Tittarna kommer att kunna njuta av populära Viafree-format som en del av Pluto TV:s erbjudande, samtidigt som vi kan erbjuda annonsörer ett attraktivt erbjudande som plattformens annonsförsäljningspartner i regionen", säger Lars Mossing, Senior Vice President, Ad Sales, NENT Group, om samarbetet.

PÅ TV-dagen 19 maj kommer Paramounts nordiska vd Jesper Dahl att berätta mer om Pluto TV.
TIPSA EN VÄN
EXAKT MEDIA
Johannesgränd 1
111 30 Stockholm
08-455 6770
info@exaktmedia.se
www.exaktmedia.se
Org. nr. 556733-3561