NYHETSARKIVET
22 mar 2022 13:49
Hanne Witthøft slutar som Danmarkschef för Allente

Allente gör förändringar i ledningen i och med att Hanne Witthøft lämnar rollen som Danmarkschef. Till den rollen flyttas istället Elisabeth Monrad-Hansen, för tillfället HR-chef för operatören. Skiftet sker 1 april.

"Den danska marknaden ligger i absolut framkant vad gäller digitalisering, och det blir otroligt spännande att se Elisabeth ta sig an denna roll, med alla de möjligheter som finns i att vidareutveckla vårt tv-erbjudande. Jag vill både passa på att tacka Hanne för hennes ovärderliga insatser för Allente, ge henne vårt allra största lycka till, och önska Elisabeth varmt välkommen till Danmark", säger Mahmoud Mustapha, CCO för Allente, om förändringen.

Hanne Witthøft lämnar för en extern roll, skriver Allente.

"Att få arbeta med Hanne Witthøft har varit ett rent privilegium, och jag vill skicka med Hanne våra allra varmaste välgångsönskningar. Nu kommer Elisabeth Monrad-Hansen in med ett driv och ett nytänk som kommer att passa den danska marknaden oerhört bra, och jag ser enormt mycket fram emot att följa den danska utvecklingen under Elisabeths ledarskap", säger Jonas Gustafsson, vd för Allente, i en kommentar.

TIPSA EN VÄN
EXAKT MEDIA
Johannesgränd 1
111 30 Stockholm
08-455 6770
info@exaktmedia.se
www.exaktmedia.se
Org. nr. 556733-3561