NYHETSARKIVET
21 apr 2022 13:43
Sagt under dagens telefonkonferens med Tele2

Mycket handlade om nya avtalet med Viaplay under förmiddagens telefonkonferens med vd Kjell Johnsen och CCO Hendrik de Groot. Nedan följer några spörsmål, citat och utläggningar:

"Vi kommer att kunna flytta tv, som haft dåliga siffror, till en stabilare affär. Detta kvartal påverkades en del av en aktörs prissättning… Vi söker värde på marknaden, men också volym. Nästa kvartal kommer att visa effekt av prisjusteringar."

"Svenska tv-affären har fallit ett bra tag nu, den behöver stabiliseras. Vi har bland annat rebrandat streamingerbjudandet och med Viaplay har vi ett substantiellt val… Om du jämför våra nya paketeringar med de tidigare ser du att vi lagt mycket värde i dem… Vi ska lägga vår DTT-affär i dessa paket från juni, juli."

"När vi rullar ut våra nya tv-paket till kunderna kommer detta även att reflekteras i priserna. Några detaljer kan vi inte avslöja ännu, mer än att kostnaderna är av variabel natur, länkat till användande och lojalitet… Genom avtalet med Viaplay ompaketerar vi – och omlanserar, våra tv-erbjudanden, som redan meddelats. Men vi stärker också streamingerbjudandet, en lansering som kommer snart. Och avtalet med Nent är centralt här."


TIPSA EN VÄN
EXAKT MEDIA
Johannesgränd 1
111 30 Stockholm
08-455 6770
info@exaktmedia.se
www.exaktmedia.se
Org. nr. 556733-3561