NYHETSARKIVET
15 mar 2019 13:27
Bonnier Broadcasting bygger för familjen, tar Wild Kids från SVT
Tidigare i mars meddelade Bonnier Broadcasting att de anlitat Robert Gustafsson som Ture Sventon i bolagets första verkligt familjeanpassade serie beställd för C More och TV4. Nu breddar de ytterligare med att plocka in Jarowskij-succén Wild Kids till huset

- Vi ser att familjer stannar allt längre i tjänsten, att de konsumerar många olika genrer och att de använder sig av olika enheter för att ta del av vårt innehåll. Parallellt växer den reklamfria konsumtionen av TV4:s familjeunderhållning. Mot bakgrund av detta och den kraftiga resultatförbättring som C More gjorde under 2018 fortsätter vi med investeringar i svenskt kvalitetsinnehåll som tilltalar flera olika åldersgrupper och livssituationer, säger Mathias Berg, operativ chef för C More och TV4, till TV-Nyheterna.

C More-versionen spelas in i augusti med premiär 2020. Programledare blir Linda Lindorff. Wild Kids har sedan 2005 gått på SVT i Barnkanalen, sista säsongen pågår just nu med Karolina Klüft som programledare. Programmet har vunnit flera priser.
TIPSA EN VÄN
EXAKT MEDIA
Johannesgränd 1
111 30 Stockholm
08-455 6770
info@exaktmedia.se
www.exaktmedia.se
Org. nr. 556733-3561