NYHETSARKIVET
9 jul 2019 10:33
Nendas plattform klar, går in i samarbete med Red Bee Media

Uppstickaren Nenda, som inriktat sig på B2B-streamingtjänst för hotell, har signat med RedBee Media om framtida samarbete. Det betyder att plattformen nu är redo för lansering. Och enligt Nenda är hotell-branschen bara början.

”Vi har ambitiösa målsättningar med planer på att utmana och revolutionera B2B-segmentet för tv och streaming globalt. Hotellbranschen är bara början med OTT- och distributionstjänster från Red Bee Media kan vi erbjuda den bästa möjliga plattformen till våra kunder”, säger Anders Hässel, vd och grundare Nenda, i en kommentar.

”Vi är glada och stolta över att vara en del av Nendas resa från starten. Vårt OTT-erbjudande ligger i branschens absoluta framkant och samarbetet med Nenda ger oss chansen att demonstrera dess potential och visa att alla typer bolag kan dra nytta av möjligheterna med strömmande video-innehåll, säger Steve Nylund, vd, Red Bee Media, i en kommentar.

Förra veckan blev det även klart med Nendas samarbete med Norigin Media, detta efter vårens långa upphandlingstid. Norigin kommer nu att utveckla front-end, inklusive smart-tv-appar, samt integration mot hotellen.

”Vår strategi är att jobba med de mest kompetenta inom varje utvecklingsområde. Vi har mycket höga krav och har haft en tuff urvalsprocess. Det görs inga kompromisser när det gäller stabiliteten och kvaliteteten av Nendas tekniska prestanda”, säger Hässel, vd och medgrundare på Nenda, om samarbetet.
TIPSA EN VÄN
EXAKT MEDIA
Johannesgränd 1
111 30 Stockholm
08-455 6770
info@exaktmedia.se
www.exaktmedia.se
Org. nr. 556733-3561