NYHETSARKIVET
8 nov 2019 14:06
NENT Group och Telenor förlänger och förstärker samarbete
Genom ett nytt och förstärkt samarbetsavtal kommer Telenors 950 000 kunder att få tillgång till Viaplay. Något som redan anades genom sammanslagningen av Viasat Consumer och Canal Digital.

"Vi vill att Viaplay och våra TV-kanaler ska finnas tillgängliga i så många hushåll som möjligt. Nu kan Telenor-kunder över hela Norden räkna in Viaplay i sin TV-prenumeration, vilket utökar vår räckvidd ytterligare", säger Kim Podner, Chief Commercial Officer på NENT, om avtalet.

Även på Telenor Sverige ser man såklart avtalet som mycket glädjande:

"Vi är mycket glada över att ha ett nytt, fördjupat avtal med NENT. Framför allt ger det oss OTT-rättigheter för NENTs bas- och premiumkanaler vilket innebär att vi nu kan leverera kanalerna till alla våra kunder, oavsett var man bor och vilken enhet man vill konsumera på. Dessutom kommer vi att kunna sälja alla Viaplay-produkter till alla våra kunder. Avtalet med NENT är en viktig pusselbit för att vi ska kunna erbjuda ännu smidigare TV- och streamingprodukterbjudanden till våra kunder", säger Leif Björklund, tv-chef på Telenor.


TIPSA EN VÄN
EXAKT MEDIA
Johannesgränd 1
111 30 Stockholm
08-455 6770
info@exaktmedia.se
www.exaktmedia.se
Org. nr. 556733-3561