NYHETSARKIVET
16 dec 2019 13:40
Tele2 redo att ansöka om ytterligare sändningstillstånd
För tillfället inväntar Tele2 besked om Telia och TV4 Media kommer till det möte de bjudit in till. Blir det ingen lösning måste Tele2 antagligen, på grund av helgerna, ansöka om nya tillfälliga sändningstillstånd redan på torsdag denna vecka.

Under helgen anlände en förfrågan om förtydligande från Tele2. Det handlade om den artikel där NENT Group begärt tillfälliga tillstånd frö att sända fem Viasat-kanaler för att täcka upp för de, för tillfället, förlorade C More-kanalerna i Com Hems utbud.

”De tillfälliga tillstånden som man kan söka är begränsade till tvåveckorsperioder. Om det behövs kommer vi naturligtvis söka för ytterligare tvåveckorsperioder. Tillståndsdurationen har därmed inget att göra med hur vi ser på längden av den pågående situationen. Med det sagt hoppas vi naturligtvis att Telia vill börja förhandla med oss så snart som möjligt, vi står alltjämt redo och är villiga att köra dag och natt tills vi har kommit överens!”, skriver Tele2:s kommunikationschef Viktor Wallström till TV-Nyheterna.

TIPSA EN VÄN
EXAKT MEDIA
Johannesgränd 1
111 30 Stockholm
08-455 6770
info@exaktmedia.se
www.exaktmedia.se
Org. nr. 556733-3561