NYHETSARKIVET
14 jan 2020 15:08
Mycket roligt på gång under temat tv möter streaming hos Telenor
Telenor går ut till sina kunder för tillfället och eftersöker frivilliga att testa vad de kallar ”nya Telenor Stream”. Enligt Telenors tv-chef Leif Björklund handlar det om att de tar fram en större teknisk uppdatering av Telenor Stream.

- Sedan lanseringen i april 2017 har vi kontinuerligt lagt på ny funktionalitet, nu senast har vi som en av väldigt få operatörer släppt på möjligheten att hyra film genom Telenor Stream på iPhone/iPad och AppleTV, säger Björklund.

Under 2020 kommer Telenor även att uppdatera basplattformen.

- Vi jobbar enligt den agila modellen och det innebär bland mycket annat att vi har ett större antal testkunder som får förhandstesta mjukvara innan vi släpper den till alla kunder - både för att säkerställa att vi tänkt rätt när vi designar ny funktionalitet men även för att testa att allt fungerar som det ska. Eftersom det är en rätt stor uppdatering som görs under året behöver vi utöka antalet Beta-test-kunder, och det är sådana vi efterlyser på telenor.se just nu.

- Exakt vilken ny funktionalitet som kommer att komma under året vill vi inte kommentera, men det är mycket roligt på gång under temat ”tv möter streaming”.

TIPSA EN VÄN
EXAKT MEDIA
Johannesgränd 1
111 30 Stockholm
08-455 6770
info@exaktmedia.se
www.exaktmedia.se
Org. nr. 556733-3561