NYHETSARKIVET
25 mar 2020 13:54
Förhandlingarna klara: flera TV4-kanaler försvinner från Com Hem
De långdragna och stundtals hårdföra förhandlingarna mellan Telia och Tele2, om TV4:s kanaler på Com Hem, är nu avslutade. C More-kanalerna finns kvar, liksom TV4, Sjuan och TV12. Men TV4 Film, TV4 Fakta och TV4 Guld utgår. Även Sportkanalen och SF-kanalen utgår från Com Hems paket, men finns kvar i C More-paketen.

- Vi har slutfört förhandlingar med Telia gällande alla TV4s tv-kanaler. Det innebär att Com Hem och Boxer fortsätter sända de folkkära kanalerna TV4, Sjuan, TV12 och C More, medan TV4 Fakta, TV4 Guld, TV4 Film fortsatt utgår. Vi förstår såklart att de påverkade kanalerna kommer saknas hos vissa av våra kunder, men hoppas att tillgången till nytt spännande innehåll ska uppskattas desto mer. På Com Hem är vi nöjda med den överenskommelse som vi nått med Telia/TV4, och känner oss trygga med att vi kommer kunna erbjuda våra kunder starkt och bra innehåll framöver, säger Louise Ekman, Head of B2C Communications Tele2, till TV-Nyheterna.

"Marknaden för tv och underhållning utvecklas extremt snabbt och till följd av detta gör Com Hem en större omstrukturering av våra kanalpaket för att möta våra kunders aktuella och framtida behov. Bland annat så uppgraderas samtliga kanalpaket med spännande och delvis nytt innehåll. Com Hem satsar även stort på vår nya streamingtjänst Comhem Play, och alla kunder får fri tillgång till innehållspaketet Comhem Play+ med ett brett utbud av filmer och exklusiva serier i ett helt år", skriver Com Hem om förändringarna.

TIPSA EN VÄN
EXAKT MEDIA
Johannesgränd 1
111 30 Stockholm
08-455 6770
info@exaktmedia.se
www.exaktmedia.se
Org. nr. 556733-3561