NYHETSARKIVET
25 mar 2020 13:54
Inga frivisningar från Telia i Sverige
Som TV-Nyheterna skrev om i går har Telia i Norge, via Get, erbjudit sina kunder fri tillgång till nyhetskanaler som CNN och underhållningskanaler som MTV. Men i Sverige är inte detta aktuellt för tillfället.

- Vi har inte fattat ett sånt beslut men fortsätter att följa utvecklingen noga och kontinuerligt se över olika åtgärder som kan underlätta. Bland annat har vi tillsvidare prissänkt alla tv-paket som innehåller sport nu när sportevenemang har skjutits upp eller ställts in, säger Roija Rafii, pressansvarig på Telia, till TV-Nyheterna – och fortsätter.

- Just nu jobbar vi oavbrutet för att stötta våra kunder, säkra vår infrastruktur och hålla alla uppkopplade. Det är viktigare än någonsin att de under den här tuffa tiden fortsatt kan hålla kontakten med nära och kära, att de som kan har en möjlighet att sköta jobbet hemifrån och att de fortsatt kan ta del av kvalitets-tv tillsammans.

TVN: Vad ser era kunder på i dessa kristider?

- Vi ser att tv-tittandet via IP-TV har ökat kraftigt hos oss sen i början av mars. I helgen lanserades också en rad bioaktuella filmer som våra kunder, sedan i fredags, kan hyra hos oss direkt från tv-soffan. Vi kan konstatera att många samlades hemma för en bioupplevelse, då såväl The Invisible man och Emma tog sig in på topplistan av mest hyrda filmer i Telia TV och Telia Play. Sedan två veckor tillbaka har Contagion letat sig in på topplistan och är den här veckan uppe i topp fem av hyrda filmer.

Så här ser topp 5 ut just nu:
1. Terminator: Dark Fate
2. Tills Frank skiljer oss åt
3. Den förfärliga snömannen
4. Familjen Addams
5. Contagion
TIPSA EN VÄN
EXAKT MEDIA
Johannesgränd 1
111 30 Stockholm
08-455 6770
info@exaktmedia.se
www.exaktmedia.se
Org. nr. 556733-3561