NYHETSARKIVET
18 jun 2020 11:42
Nent Group i nytt samarbetsavtal med Chilimobil
En av utmanarna inom telekom, Chilimobil, har skrivit samarbetsavtal med Nordic Entertainment Group. Samarbetet innebär att Chilimobils kunder får tillgång till Viaplays innehåll – och att Viaplay fortsätter sin resa mot att finnas överallt i Norden.

"Detta samarbete ger Chilimobil ett starkt mervärde att erbjuda sina kunder, samtidigt som Viaplay kan vara med från början på Chilimobils resa som utmanare på den svenska mobilmarknaden", säger Johan Martis, Head of Wholesale SE på Nordic Entertainment Group, om samarbetet.

Chilimobil lanserades tidigare i år och är tänkt som en enklare lösning, helt utan bindningstider. Men tillgången till Viaplay är så klart inte gratis.

"Viaplay blir en viktig del i Chilimobils paketering och erbjudande. Vi kombinerar Sveriges mest prisvärda mobilabonnemang med Viaplays innehåll av originalproduktioner, film, serier, barnens favoriter och direktsänd sport. Viaplays paket är tillgängliga för våra kunder som en tilläggstjänst, och de kan enkelt sköta båda abonnemangen via sitt konto hos oss", säger Hans Carlsson, en av grundarna till Chilimobil.
TIPSA EN VÄN
EXAKT MEDIA
Johannesgränd 1
111 30 Stockholm
08-455 6770
info@exaktmedia.se
www.exaktmedia.se
Org. nr. 556733-3561