NYHETSARKIVET
22 jun 2020 13:49
Henrik Lönnevi blir kommersiell chef på Telia
Henrik Lönnevi tillträder i dag jobbet som kommersiell chef för Telias konsumentverksamhet. En tjänst som stått utan chef i närmare ett år.

Därmed går Henrik Lönnevi in som chef under Sverigechefen Anders Olsson och över Linda Hernström, som är chef för affärsområdet Families, och Vahdat Zehtab, som är chef för Individuals.

"Jag är mycket glad över att välkomna Henrik Lönnevi till Telia, han kommer att förstärka det kompetenta team vi redan har på plats. När vi nu fortsätter att utveckla privatkundsegmenten tillsammans med Henrik Lönnevi, är jag övertygad om att vårt kommersiella genomslag kommer att öka ännu mer", säger Anders Olsson, som varit tillförordnad kommersiell chef fram till nu.

Henrik Lönnevi kommer närmast från jobbet som kommersiell chef på Tele2 Sverige. Tidigare har han även arbetat på Halebop.

"Jag känner mig glad och hedrad att ta mig an rollen som kommersiell chef för den samlade konsumentaffären. Telia har en unik position på marknaden med starka varumärken och fantastiska nät. I en tid där digitaliseringen går snabbare än någonsin och digital kommunikation har blivit en ännu viktigare del av våra liv är Telia den naturliga vinnaren. Jag ser nu fram emot att lära känna organisationen och tillsammans bygga Telia ännu starkare", säger Henrik Lönnevi.

TIPSA EN VÄN
EXAKT MEDIA
Johannesgränd 1
111 30 Stockholm
08-455 6770
info@exaktmedia.se
www.exaktmedia.se
Org. nr. 556733-3561