NYHETSARKIVET
4 feb 2021 13:49
Karin Lindström, f.d. Stjärne, blir Head of Format på NORD DDB
I höstas stod det klart att Karin Stjärne skulle sluta som vd för Endemol Shine Nordic, efter att Banijay köpt produktions-koncernen. Nu är Stjärnes, numera Lindström, nya destination klar. Denna vecka börjar hon på byrån NORD DDB Stockholm. Hennes roll, den som Head of Format and Entertainment, är nyinstiftad. Här ska hon leda och utveckla arbetet med nya programsatsningar för byrån kunder. Så betyder det att DDB ska börja göra tv?

- NORD DDB jobbar med rörligt innehåll i alla former redan och driver sedan länge in-house-produktion i DDB House. Jag kommer att jobba på tvärs i organisationen med alla avdelningar och kunder med att hitta nya former att kommunicera ett innehåll och skulle kanske inte kalla det traditionell tv-produktion eller reklamfilmsproduktion. Men visst, konsumenten kommer känna igen sig i formen innehållet berättas på, som en tv-serie, långfilm, ett underhållningsformat eller en realityserie exklusivt för en digital plattform, säger Karin Lindström till TV-Nyheterna.

TVN: Vad lockade dig med den här rollen?

- Jag tycker NORD DDB är ett väldigt spännande hus som hela tiden investerar i att hitta nya sätt att nå konsumenten - och kul att fortsätta jobba i en nordisk koncern, säger Lindström.

TIPSA EN VÄN
EXAKT MEDIA
Johannesgränd 1
111 30 Stockholm
08-455 6770
info@exaktmedia.se
www.exaktmedia.se
Org. nr. 556733-3561