NYHETSARKIVET
19 feb 2021 13:32
Allente: Tittarna vill ha en mix av linjära kanaler och SVOD
I en fortsättning på tråden som TV-Nyheterna skapat i artiklar denna vecka om värdet av exklusivt innehåll jämfört med aggregator-tjänster landar vi hos Allente. En kundundersökning bolaget gjort visar att tittarna önskar en mix av linjärt och SVOD.

- Vi ser att aggregator-rollen har stor relevans, av två olika anledningar. När vi skulle definiera de tv-paket som Allente kommer att erbjuda gjorde vi en undersökning bland 8 000 konsumenter om tittar-beteende, och bilden var tydlig: Tittarna vill ha en mix av linjära kanaler och SVOD-tjänster, säger Allentes CCO Mahmoud Mustapha.

TVN: Vilken målgrupp gäller detta?

- Detta gällde inte bara i det äldre kundsegmentet, utan även i åldrarna 30-60. Kan man leverera en tjänst som möter de behoven på ett bra sätt har man mycket att vinna. Lägger man dessutom till hur sport flyttar kunder, finns det en enorm fördel ur kundperspektiv – både ekonomiskt och upplevelsemässigt - att välja en leverantör som samlar både den bästa underhållningen och de mest attraktiva sporträttigheterna på ett och samma ställe, säger Mustapha.

TIPSA EN VÄN
EXAKT MEDIA
Johannesgränd 1
111 30 Stockholm
08-455 6770
info@exaktmedia.se
www.exaktmedia.se
Org. nr. 556733-3561