NYHETSARKIVET
25 feb 2021 13:30
Prisvärt Paramount+ i avtal med Telenor, Allente och Bahnhof
Som TV-Nyheterna skrivit om tidigare släpps stand alone-streamingtjänsten Paramount+ om en månad, 25 mars, i Norden. Tjänsten kommer att kosta 69 kr per månad och finnas online, på mobila och anslutna enheter. Appen blir tillgänglig hos iOS, Android, Apple TV, Android TV och Amazon Fire TV. I Sverige har Viacom än så länge skrivit avtal med Telenor, Allente och Bahnhof.

"Vi är mycket glada över att vara en av de första marknaderna globalt som kan erbjuda unika berättelser, ikoniska stjärnor och undehållning i världsklass till tittare i alla åldrar. Vi har inte bara en utmärkande partnerskapsmodell med operatörer och mediejättar, utan vi lanserar också vår egen app direkt till konsumenterna", säger Jesper Dahl, GM ViacomCBS Nordics, inför lanseringen.

Innehållet kommer att vara såväl original som klassiska serier från Showtime, filmer, reality och barninnehåll. Även lokala produktioner utlovas.

Den nordiska strukturen för Viacom i Norden ser dock ut som tidigare, med Jesper Dahl som General Manager Nordics och Karolina Stallwood Senior Director Entertainment Nordics.
TIPSA EN VÄN
EXAKT MEDIA
Johannesgränd 1
111 30 Stockholm
08-455 6770
info@exaktmedia.se
www.exaktmedia.se
Org. nr. 556733-3561