NYHETSARKIVET
4 mar 2021 13:43
Allente i nytt långsiktigt avtal med TV 2 i Norge
Allente och norska TV 2 har kommit överens om ett nytt distributionsavtal. Avtalet beskrivs som ett långsiktigt partnerskap där Allentes kunder bland annat får tillgång till TV 2:s streamingtjänst Sumo och alla kanaler och sport från kanalhuset.

"Detta är först och främst goda nyheter för våra kunder! Vi har haft bra och konstruktiva förhandlingar och det har varit ett mål att nå en omfattande och långsiktig överenskommelse. TV 2: s innehåll är viktigt för våra kunder, så vi ser gärna till att ha fortsatt tillgång till kanalens sport- och underhållningsuniversum. Dessutom innebär detta starten på ett långsiktigt samarbete som gör att vi kan vidareutveckla tjänster för våra kunder och göra TV 2: s kvalitetsinnehåll mer tillgängligt", säger Allentes vd Bjørn Ivar Moen i en kommentar idag.

Allentes kunder får därmed tillgång till eftertraktade Premier League och mot slutet av året utlovas en uppgraderad och bättre Premier League-produkt – även via streaming. Som TV-Nyheterna kunde berätta förra månaden byter TV 2:s streamingtjänst Sumo kostym till sommaren. Tjänsten ska få en tydligare roll i mediehusets universum, samt ska uppgraderas. Dessutom byter den namn till TV 2 Play.


TIPSA EN VÄN
EXAKT MEDIA
Johannesgränd 1
111 30 Stockholm
08-455 6770
info@exaktmedia.se
www.exaktmedia.se
Org. nr. 556733-3561