NYHETSARKIVET
5 mar 2021 13:35
Sappa: Sydantenn vägrar fortfarande svara på huvudfrågan
Efter Sappas stämningsansökan förra året bestred Sydantenn och Connect TV svaromål i samtliga yrkanden. Efter Sappas andra stämningsansökan bad Sydantenn om förlängning för sitt svaromål till 26 februari. Detta är nu inskickat och Sappa har tagit del av skrivelsen.

- Vi har nu tagit del av deras inlägg till tingsrätten, en väldigt lång inlaga på dryga 20 sidor som pratar om allt annat än själva kärnfrågan, som handlar om hur många hushåll de sålt till respektive rapporterat. Självfallet kommer vi att bemöta de av de andra påstående som har någon form av relevans, men faktum kvarstår, de vägrar svara på huvudfrågan, säger Sappas vd Hasse Svensson till TV-Nyheterrna.

Tommy Sitsas, marknads- och försäljningschef på Sydantenn, har dock en annan åsikt. Och har lämnat in en genstämning.

- Vi har rapporterat och betalat för rätt antal hushåll till Sappa vilket framgår av vår inlaga till tingsrätten. Sappa har inte presterat något annat än lösa påståenden och schablonberäkningar. Dessa schablonberäkningar är inte korrekta och stöds inte heller av fakta i målet vilket vi konstaterat i inlagan. Vi ser nu fram emot att rätten prövar vår genstämning.

I den senaste stämningsansökan kräver Sappa Connect TV och Sydantenn, numera del av Operatörsklustret, på 47 830 000 kr.

TIPSA EN VÄN
EXAKT MEDIA
Johannesgränd 1
111 30 Stockholm
08-455 6770
info@exaktmedia.se
www.exaktmedia.se
Org. nr. 556733-3561