NYHETSARKIVET
20 maj 2021 13:48
Leif Björklund lämnar rollen som tv-chef på Telenor Sverige
Telenors tv-chef Leif Björklund väljer att lämna sin roll efter fyra och ett halvt år. Han har rekryterats för en senior roll, men kan ännu inte berätta på vilket bolag.

- Jag blev nyligen erbjuden en mycket intressant och senior roll på ett annat företag, och efter en del överväganden kom jag fram till att tajmingen att lämna över ledarskapet för Telenors TV & Streaming-satsning i Sverige till någon annan har aldrig varit bättre. Vi har kommit otroligt långt i vår interna moderniseringsresa för produkt- och innehållsportföljen och vi ser att både marknadskännedom och kundnöjdhet har ökat stabilt den sista tiden. Jag är speciellt stolt över hur vi lyckats transformera oss från att vara en klassisk, lite sömnig tv-distributör till att vara den spelare som tydligast leder operatörsrollen mot en verklig aggregatormodell, säger Björklund till TV-Nyheterna. Och fortsätter:

- Efter fyra och ett halvt år känns det vemodigt att lämna kollegerna och Telenor-familjen, men samtidigt vet jag att de kommer att fortsätta göra ett jättebra jobb för våra kunder och utmana branschen med ännu mera nytänk. Jag fortsätter resan några veckor till och kan i nuläget inte avslöja vad jag ska göra sen.

TIPSA EN VÄN
EXAKT MEDIA
Johannesgränd 1
111 30 Stockholm
08-455 6770
info@exaktmedia.se
www.exaktmedia.se
Org. nr. 556733-3561