NYHETSARKIVET
29 jun 2021 13:37
Allente in i hotell-branschen med ny Android-app
I sommar ger sig Allente in i hotell-branschen. Det handlar om en ny tjänst som ska förenkla för såväl hotell som gäster, en app för Android-tv som ska göra tv-upplevelsen som hemma. Till en början finns emellertid endast Philips med på banan, med Samsung och LG på gång.

"Kvaliteten på in-room underhållningen är viktig när man bor på hotell, både när man reser ensam och med andra. Vi har därför utvecklat en tjänst som ger gästen en lika bra tv-upplevelse som hemma, med en klart minskad komplexitet för hotellen", säger Allentes B2B-direktör Roger von Zernichow i en kommentar.

Men Allente, som här ger sig in på nya aktören Nendas områden, nöjer sig inte med hotell. Nästa steg är äldreboenden och sjukhus.

"Medan vi rullar ut denna tjänst mot hotell-branschen, tittar vi också på hur vi ska kunna inkludera fler kategorier, och där står institutioner först i kö. Vi har också en hel del spännande utveckling av tjänsten på gång, som vi ser fram emot att presentera under utrullningens gång", avslutar von Zernichow.

TIPSA EN VÄN
EXAKT MEDIA
Johannesgränd 1
111 30 Stockholm
08-455 6770
info@exaktmedia.se
www.exaktmedia.se
Org. nr. 556733-3561