NYHETSARKIVET
30 jun 2021 12:51
Goodbye Kansas Studios rekryterar Hollywood-etablerad vd
Efter att Peter Levin lämnat vd-posten för att fokusera på rollen som koncernchef för Goodbye Kansas Group har den visuella studion rekryterat Markus Manninen som ny vd. Manninen har lång erfarenhet inom digital visualisering, bland annat tolv år som chef inom DreamWorks Animation.

"Vi är mycket glada att välkomna Markus till Goodbye Kansas Studios. Hans unika erfarenhet av att bygga företag och stora team internationellt, produktionsorienterad teknikutveckling och den kreativa produktionsprocessen från ax till limpa kommer att vara värdefull för att fortsätta utveckla Goodbye Kansas Studios till en lönsam studio med ett brett internationellt fokus", säger Peter Levin i en kommentar.

Inom Goodbye Kansas Group finns förutom Studios Infinite Entertainment, Vobling, Sayduck, Virtual Brains och Plotagon.

"Jag är väldigt förväntansfull över att börja på Goodbye Kansas och att få arbeta med samt ytterligare utveckla detta underbara internationella team – och vara tillbaka i min hemstad efter mer än 20 år utomlands. Studion gör ett fantastiskt arbete mot spel-, film- & tv-industrin med det absolut senaste inom teknologi och pipeline. Jag hoppas kunna tillföra ytterligare kompetens och kunder för ökad effektivitet, ännu större projekt och lönsamhet", säger Manninen.


TIPSA EN VÄN
EXAKT MEDIA
Johannesgränd 1
111 30 Stockholm
08-455 6770
info@exaktmedia.se
www.exaktmedia.se
Org. nr. 556733-3561