NYHETSARKIVET
30 jun 2021 12:52
Här är Telias Champions League-planer, tar in Wenström?
Telia slår, till att börja med i alla fall, inte på stora trumman när de idag börjar rulla ut höstens Champions League mot kund. Den dyrt inköpta turneringen kommer att ingå i paketet All Sport från Telia, C More och Viaplay för 499 kr per månad. Telias kunder kan även streama i tv-boxen, i Telia Play eller C More-paketet Plus eller Premium Plus.

"Vi är mycket stolta över rättigheterna till UEFA Champions League, fotbollens kronjuvel. Vi fortsätter att förena det bästa nätet* med det bästa innehållet för våra kunder och det här är något som varit efterlängtat. Jag ser verkligen fram emot att kunna erbjuda alla våra sportentusiaster denna anrika fotbollsturnering", säger Henrik Lönnevi, chef för Telias konsumentaffär, i ett pressmeddelande idag.

Inom kort lovar Telia att presentera den "namnkunnige programledaren" för Champions League-studion. Månne är det nyligen sparkade Nent-profilen Ola Wenström? Han och C Mores sportchef Erik Westberg jobbade ju tidigare ihop på MTG och han har stadigt styrt Champions League-studion i många år.
TIPSA EN VÄN
EXAKT MEDIA
Johannesgränd 1
111 30 Stockholm
08-455 6770
info@exaktmedia.se
www.exaktmedia.se
Org. nr. 556733-3561