NYHETSARKIVET
1 jul 2021 08:58
Moen Lämnar Allente, blir ny vd för Telenor Sverige
Efter att Bjørn Ivar Moen satt ihop Canal Digital med Viasat Consumer under ett pandemiskt år lämnar han nu den flytande skutan för Telenor, som ju äger Allente tillsammans med Nent Group. Och på Telenor Sverige tar han såklart Kaaren Hilsens roll som vd.

"Att leda först Canal Digital, och sedan Allente igenom sammanslagningen har varit helt fantastiskt. På kort tid har Allente etablerat sig som en nordisk tv-gigant med över en miljon nöjda kunder. Jag lämnar över ett ungt men välskött och framgångsrikt bolag i goda händer, och ser fram emot att följa Allentes fortsatta resa med stort intresse", säger Moen.

"Bjørn Ivar känner Telenor väl och hans starka kommersiella bakgrund, energifyllda ledarstil och solida erfarenhet som vd och styrelseledamot gör honom till rätt person att leda Telenor Sverige på företagets förändringsresa tillbaka till tillväxt. Jag är säker på att han kommer stärka Telenor Sveriges position som en av de ledande aktörerna på den svenska marknaden genom att genomföra företagets strategi och bygga vidare på det utmärkta arbete som Kaaren Hilsen gjort under de senaste åren", säger Jukka Leinonen, EVP och Head of Nordics i Telenor Group.
TIPSA EN VÄN
EXAKT MEDIA
Johannesgränd 1
111 30 Stockholm
08-455 6770
info@exaktmedia.se
www.exaktmedia.se
Org. nr. 556733-3561