NYHETSARKIVET
10 nov 2021 13:29
PlayAd köps upp av globala Showheroes Group

Globala Showheroes Group går in på nordiska marknaden genom att köpa PlayAd. Showheroes presenterar sig själva som Europas ledande, oberoende leverantör av videlösningar. Bland klienter och partner finns Amazon, KPN, Tre, Slate, RTL, Disney, Vodafone och Daily Mail.

- För PlayAds befintliga nätverk är det väldigt mycket business as usual och det påverkar egentligen inte dem mer än att vi snabbt får mer resurser och såklart har ännu bättre möjligheter att driva hem pengar från big tech tillbaka till de lokala publicisterna, en position som gör oss helt unika som mediehus i Norden, säger Niklas Malmborg, Head of YouPlay, till TV-Nyheterna.

"Efter att över 10 år, och med stort nöje, arbetat med att bli det största oberoende teknikdrivna digitala medieföretaget i Norden, är det nu rätt tid för PlayAd att ta nästa steg in i en ny era. Allt du vet och älskar med PlayAd kommer att finnas kvar och i själva verket bli större och bättre: ett globalt team, kombinerad expertis och extra portföljtjänster för reklam- och publicistkunder", skriver PlayAd om sammanslagningen.

TIPSA EN VÄN
Dahlström Media AB
Kungsgatan 29, plan 4
111 30 Stockholm
info@tv-nyheterna.se
www.tv-nyheterna.se
Orgnr: 559329-2187