Christina Sulebakk tillbaka på
TV-dagen 29 augusti

29 augusti är det dags för TV-dagen 2024 i Stockholm. Schemat har börjat sätta sig och som vanligt vill vi avhandla många teman och diskussioner.

Några av dagens talare:

Bland flera intervjuer på scen kan vi välkomna tillbaka Christina Sulebakk, nordisk vd för Warner Bros Discovery, i ett samtal om satsningen på underhållning, lokalt innehåll, reklamintäkter och såklart lanseringen av Max. Hon får sällskap på scen av WBD:s nordiska innehållsdirektör Axel Eriksson.

I ett panelsamtal med fokus på content möter vi Christian Wikander, tidigare bland annat chef för originalproduktion vid HBO Nordic och Global Head of Scripted hos Banijay, Fredrik Ljungberg, Regional Content Director SkyShowtime, och Josefine Tengblad, medgrundare till Nordic Drama Queens.

Olle Agrebo kommer till TV-Dagen för att prata om framtiden för mer nischade streamingtjänster. Agrebo är ansvarig för Göteborg Filmfestivals tjänst Draken Film, samt driver själv genre-tjänsten Splatter.

Marie Nilsson, vd för Mediavision, kommer som vanligt att inleda dagen med de senaste sifforna och analyserna.

Till TV-dagen kommer även Erik Landt för att berätta om resan för Samsung TV. Vilken plats och framtid har denna typ av tjänst i tv-landskapet?

Under temat Globala trender för streamingtjänster kommer vi att få lyssna på Michael Lantz, vd för Accedo, Maria Hellström, vd för Codemill, samt Vionlabs grundare Arash Pendari.

På operatörsspåret ska vi bland annat samtala om hur konkurrenter förhåller sig till varandra, hur anpassningen sker efter nya kundbeteenden, var pengarna ska komma in i framtiden. I panelen sitter Oscar Karlsson, chef för konsumentaffären på Telia, Hanna Idstam, tv-chef Telenor Sverige, Mahmoud Mustapha, tillförordnad VD på Allente, och Niclas Rosendahl, chef för TV & Play på Tele2.

Till TV-dagen välkomnar vi i år Anna Careborg, nyhetsdirektör på SVT, och Margaretha Eriksson, programchef på UR. De kommer att berätta om den gemensamma satsningen på att nå unga med trovärdiga och relevanta nyheter som startar till hösten.

Stian Løland och Marcus Schödin från Nordic Content Protection följer upp vårens tema-event med att gå djupare in på problemet med illegal IPTV. Dessutom kommer de att berätta om responsen på sommarens anti-piracykampanj.

HÄR ANMÄLER DU DIG TILL TV-DAGEN

TORSDAGEN DEN 29 AUGUSTI 2023 - KL 09:00-18:00
Nalen, Regeringsgatan 74

Pris 6500kr (ex moms). För TV-Nyheternas prenumeranter gäller 5900 kr.
För anmälan av flera deltagare, kontakta mathias.dahlstrom@tv-nyheterna.se.

Kontaktuppgifter
Betalsätt

Vid gruppbokning, välj faktura och lämna ett meddelande.

Fakturauppgifter